Din sursele celor de la Engadget se pare ca iPad 2 va intarzia un pic si va fi lansat in luna aprilie a acestui an si nu in februarie cum prevedeau unii specialisti. De altfel si iPhone 5 care acum e testat cu grija doar in curtea celor de la Apple ca nu cumva vreun inginer sa pofteasca vreo bere la bar cu prietenii unde sa-si uite si iPhone-ul (vezi cazul iPhone 4) va fi lansat in vara acestui an. Insa o dezamagire mare ii cuprinde deja pe sefii de la Intel care au achizitionat in toamna anului trecut compania Infinion cea care furniza chip-urile iPhone-urilor si altor smarthphone-uri. Cei de la Apple contrar aparentelor nu au fost incantati astfel ca noul iPad are un altfel de chipset produs de Qualcomm care suporta si GSM si CMDA astfel ca Intel si-a luat o mica teapa platind 1,4 miliarde de dolari pentru Infinion mizand pe colaborarea acestora cu Apple.

Se pare ca iPad 2 va avea aceeasi dimensiune a ecranului (10″) insa va veni cu slot SD in locul celui USB astfel ca Apple revine la ideea principala si anume la aceea de a nu facilita conectarea dispozitivului la un computer, pacat.

Cam atat deocamdata despre atacul din primavara si vara a celor de a Apple, va voi tine la curent cu noutatile (in caz ca mai apar).