Compania Allview a anuntat lansarea tabletei Alldro 2 Speed HD, prima sa tableta ce vine dotata cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Sandwich. Caracteristicile hardware ce ne-au fost prezentate nu suna deloc rau pentru un model ce va costa doar 799 lei.

Ecranul este capacititiv multitouch cu o diagonala de 8 inch cu o rezolutie de 1024 x 768, carcasa este confectionata din plastic de calitate in partea din fata, iar pe spate va fi din aluminiu (un plus de pe acum pentru alegerea facuta) si grosimea tabletei nu depaseste 9,9 mm. Procesorul instalat este un single core de 1,2 GHz, memoria Ram este de tip DDR3 cu o capacitate de 1 GB, iar memoria interna are 8 GB (ca si in cazul celorlalte tablete aceasta poate fi marita cu ajutorul unui card microSD), acceleratorul grafic disponibil este un Mali 400MP si sistemul de operare care va rula inca de la inceput este Android 4.0.

Cat priveste conectivitatea, Alldro 2 Speed HD sta destul de bine si la acest capitol: Wi-Fi, miniUSB, HDMI, 3G prin dongle USB si jack 3,5 mm.

Sa nu uit si de camerele integrate pe tableta, in fata o camera cu senzor de 0.3 MP, iar pe spate una cu 2.0 MP, ideale pentru conversatii cu ajutorul Skype-ului sau pentru poze de ocazie.

Greutatea tabletei este de 498 de grame si este mai mult decat ok tinand cont de carcasa din aluminiu prezenta.

Allview Alldro 2 Speed HD pare o tableta bine inghegata din poze si cred ca se misca bine sau cel putin asa ar trebui in teorie avand in vedere caracteristicile tehnice prezentate. Cei interesati de tableta o pot comanda de pe site-ul oficial al producatorului: Allview.ro