Nici nu si-a anuntat o data oficiala pentru lansarea primei tablete din cele trei pe care le-a promis ca deja compania taiwaneza a anuntat ca cererea pentru tablete este peste asteptari si ca vor cere companiilor partenere producatoare de componente sa suplimenteze productia.

Se pare ca preturile mici in raport cu calitatea produselor cu care Acer ne-a obisnuit a facut ca cererea de pe piata sa fie atat de mare pentru niste produse ce inca nu au fost lansate.

Prima tableta (Iconia W500) va fi lansata la mijlocul acestei luni si va fi o mica surpriza deoarece va rula cu sistemul de operare Windows 7. Se pare ca Acer vrea sa testeze piata tabletelor cu sistem de operare Windows mai ales ca sunt zvonuri precumĀ  Microsoft urmeaza sa lanseze o versiune de Windows 8 in luna iunie a acestui an.

Spre sfarsitul lunii martie va fi lansata si cea de a doua tableta marca Acer numita Iconia A500, ea va fi echipata cu un procesor Tegra 2, un ecran de 10″ si cu sistemul de operare Android 3.0 (Honeycomb).

Totusi nu toate cele 3 tablete se vor lansa in luna Martie deoarece a treia tableta Iconia A100 va fi lansata in luna Aprilie. Ea va avea un ecran de 7″ si va rula to cu un sistem de operare Android.