Da, declinul Apple se apropie :D, au vandut doar 4 milioane de unitati in aceste 3 zile de la lansarea oficiala in magazine, ce sa mai, Apple e la pamant, Steve Jobs a plecat dintre noi, actiunile au scazut un pic si aceste cifre deloc impresionante ne confirma declinul Apple.

Acum serios, mai este cineva care se indoieste de masinaria asta de marketing numita Apple? mai e cineva care crede in declinul companiei? Daca raspunsul este da, atunci poate ar trebui sa scriu din nou:

4 MILIOANE IN 3 ZILE“, 1,33 milioane de unitati vandute pe zi!

Nu vreau sa-mi imaginez ce vanzari ar fi inregistrat cei de la Apple daca lansau iPhone 5 pe 4 octombrie, bine cred ca se lansa pe data de 5 insa nu mai conta, sigur ar fi spulberat orice speranta a competitorilor.

Nu sunt un fan al produselor Apple insa sunt un fan a ceea ce inseamna Apple, de la ideea din mintea lui Jobs pana la compania de azi. E pur si simplu uluitor ceea ce a facut. Orice companie din lume si-ar dori sa aibe acel ceva pe care il are Apple.

As mai vorbi despre lansarea in Romania si de preturile pe care le va avea aici iPhone 4S insa mi se face rau si ma opresc.

Comunicatul oficial

Poza de aici.