Noua bijuterie a celor de la Dell a fost conceputa in asa fel incat sa combine comoditatea unui netbook cu interactivitatea unei tablete multi-touch, daca le-a iesit vom vedea atunci cand va fi lansat si in Romania. Dell Inspirion Duo este dotat cu un ecran HD 1366 x 768 de 10.1″ care este in acelasi timp si touchscreen multi-touch si compatibil cu Windows 7. Pe langa ecranul rabatabil avem si procesorul Intel Atom Dual Core N550 de 1,5 Ghz cu un cache de512 kb¬† si o memorie ram de 2 gb ddr3 la 800 Mhz plus un hard pe sata de 320 gb la 7200 rpm. Camera web de 1.3 mp si baterie in 4 celule cu o autonomie de pana la 4 ore incheie capitolul despre dotarile acestui hibrid. Un alt lucru important este bine de stiut ca acest nou produs va fi distribuit pe piata impreuna cu sistemul de operare Windows 7 Premium.

Din punctul meu de vedere cred ca acesta noua creatie este una binevenita pe piata internationala insa nu cred ca la noi in tara va prinde prea mult. Design-ul si functionalitatea dubla poate sa ii creeze un avantaj insa tocmai aceasta functionalitate dubla cred ca o va trage si in jos.

Pretul lui Dell Inspirion Duo in magazinul celor de la Microsoft este de 549 de $ ceea ce ma face sa-l recomand tuturor celor care au inteles pe deplin functionalitatea lui.

O mica prezentare: