Despre

Numele meu este Dragos Bunea, am 26 de ani si locuiesc in Tulcea.

Despre mine:

Din 2006 lucrez in industria IT, vanzari, service si consultanta.

In 2008 mi-am deschis un SRL ce avea ca activitate principala “comertul cu produse IT”. Am avut un magazin de profil iar mai apoi un service. Din martie 2010 sunt “freelancer”, imi castig existenta oferind servicii de consultanta unor firme si comercializand produse IT.

Datorita experientei adunate in cei 4 ani de zile am decis in februarie 2010 sa lansez Blogul de IT. La inceput am vrut sa fie un blog cu tutoriale dar pe parcurs i-am schimbat oarecum directia catre zona de informatii si review-uri. Mai scriu si cate un tutorial din cand in cand dar numai dupa o experienta proprie.

Despre Blogul de IT:

Domeniul new-it.ro a functionat drept un magazin online in perioada 2008-2009 insa fara prea mare succes, era mai mult un magazin de prezentare pentru clientii din oras. Intre 2009 si 2010 a fost in stand-by insa in februarie anul trecut am decis sa instalez wordpress-ul pe el. Vroiam sa scriu despre experientele mele, tutoriale si alte lucruri legate de it. La inceput am fost doar entuziasmat si am facut multe greseli insa cu timpul am realizat cam cu ce “se mananca” bloggingul iar in momentul de fata am pornit pe un alt drum cu acest blog. Nu ma consider inca un blogger ci doar o persoana ce scrie. Consider ca titulatura de blogger presupune mai mult de atat (influenta & all that stuff).

Aici pe Blogul de IT veti gasi informatii condimentate cu opinii personale cam despre tot ce se intampla in lumea IT. De altfel cand am ocazia sa testez un gadget nou (aviz magazinelor online si companiilor de profil ) scriu despre el.