Desi initial am zis ca nu o sa le promovez campania datorita unei mici neintelegeri, am revenit asupra acestei decizii pentru ca sunt convins ca pe viitor lucrurile se pot imbunatati. In urma acestui articol cei de la MartekOnline.ro s-au hotarat sa porneasca o campanie prin care sa-si indemne afiliatii sa le promoveze mai intens produsele comercializate:

Am citit articolul dvs publicat pe new-it.ro. Foarte interesant (http://new-it.ro/afiliere/noi-schimbari-in-marketing-ul-afiliat-evomag-marketonline-si-altex/).

Am vazut ca ati facut cateva referiri la adresa MarketOnline (micsorarea perioadei re  recurenta). Ne-am gandit sa venim in intampinarea afiliatilor si sa dublam comisioanele acestora timp de o luna.

Banuiesc ca aceasta campanie a fost gandita dinainte si foarte probabil ar fi fost pusa si in practica fara ca cineva de la MarketOnline sa-mi citeasca articolul, insa consider ca ceea ce am scris eu i-au indemnat sa grabeasca un pic lucrurile si astfel dupa ce saptamana trecuta anuntam pe forum.Seopedia faptul ca un advertiser de top din 2Parale o sa dubleze timp de o luna comisioanele, acestia au  facut astazi anuntul:

Dragi afiliati, haideti sa incepem scoala cu dreptul!

Ne-a venit si o idee in acest sens – incepand de astazi, 16.09.2013 si pana la data de 16.10.2013, MarketOnline va dubla valoarea tuturor comisioanelor aprobate!

Astfel, daca inregistrati un comision in perioada sus mentionata si acesta este aprobat, in data de 17.10.2013 valoarea acestuia va fi va fi dublata.

Pentru cei care nu au luat contact pana in prezent cu MarketOnline, dar si pentru cei care au facut cunostiinta insa nu au considerat ca merita promovati, in perioada 16.09.2013 – 16.10.2013 aveti posibilitatea de a castiga comisioane duble la toate categoriile de produse de pe site. Grila de comisionare este cea de mai jos. In stanga aveti comisionul simplu si in dreapta cel dublat:

• Bebe – 10% (NOU!) – 20%
• Jucarii copii – 5% (NOU!) – 10%
• Produse incorporabile – 5% – 10%
• Masini de facut paine – 5% – 10%
• Expresoare – 5% – 10%
• Hote – 5% – 10%
• Produse de climatizare exterioara – 7% – 14%
• Aparate de aer conditionat – 4% – 8%
• Toate celelalte produse din site: 2% – 4%

Intr-o perioada in care eMAG si evoMAG au redus comisioanele la anumite categorii de produse zic ca nu ar fi rau sa castigati dublu sau chiar de 4x mai mult (hint: telefoane mobile) macar pentru o luna de zile.

Pentru a nu exista probleme cu acele comisioane ce vin pentru produsele ce se afla la precomanda sau se aduc la comanda doar comisioanele aprobate pana in data de 17.10.2013 vor fi dublate.

Spor!