V-am spus ca anul 2014 va fi unul special, cel putin pentru afiliatii Profitshare care au tot avut parte de surprize inca din luna ianuarie. Campania “Dublu la Portmoneu” a adus afiliatilor conversii duble timp de aproape 3 luni de zile, intre timp foarte multi advertiseri au organizat concursuri cu premii pentru afiliatii performanti, amintesc aici pe Matar cu al lor city break la Roma, pe eMAG cu cele 5 vouchere cadou, pe ABD Computer cu 100 lei bonus la fiecare 3 conversii aprobate, pe Flanco si cele 2 vouchere de 500 de lei, iar acum a venit randul celor de la Profitshare sa ne faca o surpriza extrem de mare:

profitshare

Dupa un an plin fiecare afiliat cred ca viseaza la o vacanta intr-un loc cu mult soare. Nu stiu cum se face de au ales Grecia, o fi karma sau poate le-a soptit o pasarica, dar pot spune ca m-au ghicit pentru ca oricum imi planificam o astfel de vacanta in aceste locuri minunate, iar acum Profitshare imi ofera sansa sa imi castig vacanta mult visata.

Concursul se desfasoara in perioada 9 aprilie – 30 aprilie 2014 si fiecare afiliat Profitshare poate participa, dar nu inainte de as alege destinatia: Santorini, Corfu sau Creta. Premiul cel mare consta intr-un sejur de 7 zile pentru 2 persoane la un hotel de 3 sau 4* intr-una din destinatii.

Mecanismul campaniei mi se pare super mega OK pentru ca toti afiliatii au sansa lor la marele premiu:

  • 1 conversie CPS (cost per sale) aprobata = 1 sansa. Exceptie advertiserul Zonga ale carui conversii vor fi considerate de tip CPL;
  • 10 conversii CPL (cost per lead) aprobate = 1 sansa. Advertiserii care ofera comisioane de tip CPL sunt Zonga, Eurocor si Profitshare;
  • 1 conversie CPS sau CPL aprobata de la fiecare advertiser unic = 2 sanse;
  • 1 conversie CPS sau CPL aprobata in fiecare zi distincta a concursului = 1 sansa.

Mai multe detalii gasiti pe blogul Profitshare si in regulamentul concursului.

Pe scurt, cu cat obtii mai multe conversii de la mai multi advertiseri, cu atat mai mult iti cresc sansele pentru tragerea la sorti din 26 mai. Pe langa aceste sanse trebuie sa ai un dram de noroc si pleci pe plajele grecesti.

Eu turez motoarele si va invit si pe voi sa faceti la fel. Succes!