Miercuri dupa-amiaza, eMAG au anuntat, dupa o lunga perioada de timp, un nou concurs dedicat afiliatilor. Un concurs la care au luat in considerare si o rugaminte de a mea de acum vreo 2 luni (probabil si alti afiliati au cerut acelasi lucru), aceea de a face si un concurs la care sa se ia in considerare valoarea vanzarilor generate. Motivul a fost simplu, sunt unii afiliati care vand multe electronice si electrocasnice unde comisionul este de 4-5% din valoarea vanzarii, afiliati ce sunt avantajati la concursurile unde se ia in considerare valoarea comisioanelor. Pe de alta parte, exista destul de multi afiliati care vand telefoane mobile unde comisionul este de doar 1%.

Astfel, se echilibreaza un pic balanta tinandu-se acum cont de valoarea vanzarilor generate (fara TVA).

In data de 16 iulie s-a dat startul concursului Stock Busters, iar la ora 12.00 primii 5 afiliati inregistrasera un pic peste 58.000 de lei vanzari, locul 1 avand peste 17.300 de lei vanzari generate (nu sunt eu).

A fost momentul cand am vazut ca se poate si am accelerat un pic, insa am avut parte si de ceva surprize neplacute pe drum, dar cert este ca la finalul zilei am reusit sa inregistrez un total de 41.806 LEI vanzari generate pentru advertiserul eMAG (fara cu TVA – se pare ca un bug face ca la exportul vanzarilor in csv sa se adauge automat TVA). Valoarea fara TVA a vanzarilor este de 33.577,95┬álei

Pe ce loc voi iesi nu mai conteaza, ce conteaza este ca mi-am demonstrat ca inca pot si fara absolut nimic nou pentru 2015.

A fost ultima zi de munca pentru mine in sezonul primavara-vara 2015, revin in septembrie cand incepe scoala cu idei proaspete si noi proiecte ca o sa ne apropiem de Black Friday 2015.