Altex Romania si-a lansat astazi oficial programul propriu de afiliere. Altex Afiliere este disponibil deja de ceva timp,dar a fost tinut in priveta beta, urmand ca incepand cu data de 12 noiembrie, data la care Altex si-a anuntat oficial iesirea din reteau 2Parale, acesta sa fie disponibil tuturor celor interesati.

Mi-am facut cont in urma cu cateva zile, dar nu am apucat sa testez toate optiunile, oricum inca sunt bug-uri de rezolvat si idei de pus in practica, dar se prefigureaza un program de afiliere foarte fain.

Conform celor spuse de Serban Cristian (affiliate manager @Altex.ro) se vor putea seta plati automate direct in contul bancar al afiliatului la sfarsitul fiecarei luni, se vor putea genera vouchere in mod automat, va fi implementat si un feed de produse – un lucru foarte util pentru toti cei care vor sa faca performanta in marketing-ul afiliat.

“Credem foarte mult in acest proiect si ne asteptam ca la finalul primului an sa avem aproximativ 5.000 de afiliati inscrisi in program”, a declarat Florin David, Ecommerce Manager Altex.

“Altex Afiliere este un program creeat pentru afiliati oferind instrumente de promovare moderne: bannere dinamice cu afisare functie de continut sau cautare, feed de produse si raportare in timp real a statisticilor. Multe alte facilitati vor fi implementate in Altex Afiliere in update-urile ulterioare

Afiliatii vor beneficia de un procent de 3% din valoarea fara TVA a comenzii efectuate de utilizator prin intermediul instrumentelor de promovare puse la dispozitie de advertiser-ul Altex Romania.

Perioada de comisionare este de 30 de zile din momentul in care utilizatorul a dat click pe un instrument de promovare. Daca utilizatorul finalizeaza una sau mai multe comenzi pe site-ul www.altex.ro , atunci afiliatul, pe site-ul caruia s-a facut click, va primi comision din valoarea comenzii.”

Mai multe detalii despre Altex Afiliere gasiti pe seoserv.ro, forum.seopedia si in comunicatul de presa.