2Parale implineste in luna aceasta 4 ani de la lansare si sarbatoreste prin fuzionarea cu platforma 2Perfomant, platforma pentru care aveau dreptul exclusiv de utilizarea pe plan local.

La multi ani!

2Perfomant este platforma din spatele 2Parale si a fost dezvoltata de catre Radu Spineanu si finantata ulterior de SeedMoney.

Prin aceasta fuziune 2Parale preia controlul integral asupra platformei 2Performant si se pregatesc pentru extinderea la nivel international, pentru inceput in Centrul si in Sud-Estul Europei + Turcia.

Businessul 2Parale din Romania si Bulgaria va atinge in acest an un milion de euro pe o piata care si-a confirmat potentialul in cei patru ani de la demararea primei campanii de afiliere din Romania prin intermediul 2Parale. Am reusit sa depasim ritmul de crestere al pietei locale, este momentul pentru noi sa fructificam atuurile platformei 2Performant si sa facem pasul urmator in dezvoltarea businessului prin extinderea pe piete emergente.” a declarat Dorin Boerescu – CEO 2Parale

Aceasta fuziune asigura toate premisele pentru o crestere exploziva a businessului 2Parale in 2013. Telul nostru a fost intotdeauna sa cream o companie cu un impact global si suntem convinsi ca platforma si abordarea 2Parale-2Performant vor face diferenta pe piata.Radu Spineanu – fondator 2Parale & 2Performant

Nu am cum sa nu salut aceasta fuziune si sa le urez succes, dar totusi voi sustine in continuare faptul ca 2Parale mai are multe lucruri de pus la punct pe plan local in ceea ce priveste problemele cu advertiserii ce incalca Termenii si Conditiile impuse chiar de 2Parale. Datul de umeri in sus nu este o solutie viabila atunci cand este semnalata o problema, fie ea si una mai putin grava.

Si inca doua lucruri legate de afiliatii 2Parale:

1. Castigatorul iPhone 5-ului la challenge-ul Fashion vs IT&C a refuzat premiul si astfel s-a efectuat o noua extragere – castigatorul initial avea ~3.000 de lei comisioane generate si aprobate, deci 30 de sanse la iPhone 5. Nu e prima data cand un afiliat refuza un premiu pentru a nu-si divulga identitatea. Detalii aici.

2. Doar 263 de afiliati din peste 15.000 reusesc sa genereze minim 10 comisioane intr-o luna si jumatate. Cred ca ar trebui sa dea de gandit acest aspect.